2013. január 5., szombat

Új év első munkái

Az első egy elmaradt karácsonyi ajándék.:(
Anyukámnak készült,de mivel nagyon elhavazodtam decemberben,és tudtam hogy ő megérti ha kések az ajándékával,csak most készült el.
Kapott egy éve születésnapjára egy hintaszéket,de mindig panaszkodott hogy fázik benne a háta.Hát kapott bele egy huzatot.
Két oldalán zsebes megoldás van,hogy tudja hova elhelyezni a dolgait.Ő is nagy kézimunkás,és soha nincs kéznél szemüveg,vagy újság,vagy kötő-horgolótű.Hát most csak oda bele kell őket csúsztatni.

Készült még egy hímzett párna is,az ünnepek alatt Halász Juditot hallgattunk a lánykámmal,és annyira megtetszett ez a szöveg,gondoltam meghímzem./egy nap alatt le is csaptak rá a meskán!:)/
A rózsás anyag egy szerelem,már bánom hogy nem vettem sokkal többet belőle.Bár nálam az se jó,mert nem szerettem a sok hasonló dolgot.De azért gyorsan csináltam belőle egy neszesszert is,már régóta szemeztem ezzel a Tildás kis táskával,most megvalósult.Elég terebélyes kis darab,főleg utazáshoz való.Én meg amennyit utazóm...


És volt még egy elmaradásom tavalyról,egy farmer nadrágot kellett meghímezni kalocsai mintával.
Megküzdöttem vele,nagyon rossz volt így varrni,hogy már úgy kellett bele bújkálni a szárába,de azért elkészült.

Hát most ennyi!
A folyamatban lévő dolgokat mutatom nem sokára.
Köszönöm hogy benéztél.

5 megjegyzés:

  1. Szia Renus!
    Fantasztikusan szép!!!!! Èdesanyád háta most már biztosan nem fázik, és az olvasnivaló, kötnivaló is mindig kéznél! Nagyon ügyes vagy! Gyönyörüek a szinek is! Anyukámnak is van hintaszéke....;-)
    Szeretettel, Kingaizabella

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szép lett a hintaszék huzat!

    VálaszTörlés