2012. november 14., szerda

Játék!!!


Arról lenne szó, hogy aki részt akar venni a játékban, elküldi nekem az általa felajánlott ajándék képét, és advent 1. vasárnapjától naponta lesz egy-egy sorsolás az aznapi ajándékra, egészen december 23-ig.
Hogy képzelem a részleteket:

1. Aki részt akar venni, hagy itt egy kommentet, és (ha van) kiteszi a blogjába vagy a Facebook-oldalára a fenti képet, belinkelve ezt a bejegyzést.

2. Legkésőbb december 1. éjfélig elküldi nekem a felajánlott ajándék képét a belindavilaga@gmail.com e-mail-címre.

3. December 2-től naponta 1-1 ajándékot kisorsolok (a beérkezés sorrendjében) azok között, akik részt vesznek a játékban, vagyis akik a feltételeket teljesítették. "Mindenki nyer", azaz aki már nyert, annak a neve kikerül a sorsolásból. Így az utolsó sorsolásra értelemszerűen már csak két név marad.

4. Az ajándék készítője felveszi a kapcsolatot a nyertessel (ha van az illetőnek blogja vagy e-mail címe a profiljában, ha nincs, akkor rajtam keresztül), és eljuttatja neki az ajándékot. Majd ennél a résznél segítek, ha kell.

5. Az ajándékkal kapcsolatban csak egy feltétel van, hogy saját készítésű legyen. Egyébként nem muszáj karácsonyi jellegűnek lennie.

Az első, azaz november 27-én sorsolásra kerülő ajándék az általam készített meglepi lesz (még egy-két napig maradjon meglepi:).
Úgy gondoltam, hogy mindig ott lenne a neve annak, akinek az ajándékát éppen sorsolom, és annak is, aki nyeri. Így tiszta a dolog, meg aztán az első ajándékról máris kiderült, hogy tőlem származik.:)

Naponta egy ajándékot sorsolunk ki, tehát ha többen jelentkeztek, mint ahány nap van (22), csak az első 22 játékos vehet részt a sorsolásban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése