2012. augusztus 12., vasárnap

Szabadság alatt munka

Hát igen!Ez van amikor az ember felhalmozza a munkát,és azért kell szabadságot kivennie hogy az itthoni dolgokat meg tudja csinálni.Én most így jártam nagyon!És itt van vasárnap délelőtt és még nem vagyok készen mindennel!:(
Először is táska invázió!
Van egy elmaradásom is,őt is mutatom.És folytatódik nálunk a kalocsai láz is!!És még mindig nincsen vége!Szeretnék feketében is csinálni,sőt már kértek is,de egyenlőre ötletem sincsen hogyan rajzoljam rá a mintát!:(Ha esetleg valakinek van ötlete,szívesen venném!És akkor a táskák:



A kis kerek fazonú még nem tökéletes,van rajta mit alakítani.Majd a következő már jó lesz!

Készült egy babaszett is,még pocakban van a kis tulajdonos,de már nem sokáig!Szerettem csinálni,nagyon tetszenek a színek is,és olyan kis aranyos a csigusz is rajta!Na persze nem azért,mert én csináltam!:)



Még volt egy gyors megrendelésem egy falvédőre is,neki mára kell elkészülnie,na hozzá hiányoznak még a párnák!Egy kis fiúnak készült,akinek a kedvenc meséje a Bogyó és Babóca.Majd mutatom a párnákat is később!



A kéréseknek nincsen vége,még rám férne egy két hét szabi.De a sürgősek le vannak tudva!
Most már csak idő kéne a varrósarkot is rendbe rakni,mert ott bomba robbant a héten!

Végezettül egy hétvégi kis program,ha esetleg valakit érdekel.

Köszönöm hogy benéztél,gyere máskor is!

1 megjegyzés:

  1. Ola! obrigada por me seguir, sigo que me segue, amei seus trabalhos estão lindos! Parabénsseja bem vinda ao meu grupos de seguidoras... uma Boa Noite!!! Valeria

    VálaszTörlés